Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Благоустрій громади понад усе

Дата: 25.06.2021 11:25
Кількість переглядів: 639

В Городоцькій міській територіальній громаді приділяється велика увага благоустрою громади.

Одним із важливих напрямків роботи є вдосконалення і підтримка в належному стані вуличного освітлення населених пунктів громади. Відновлення освітлення, заміна ліхтарів і ламп на енергоефективні проводиться на постійній основі. Цього тижня, бригада електриків КП «Городоккомунсервіс» працювала в селах Шишківці та Кузьмин. А також, завершують роботи по вулиці Тичини, що в м.Городок.

Значний обсяг робіт виконує бригада аварійно-відновлювальних робіт. Ліквідовано прориви по вулицях Тельмана, Грушевського та Корольова. Замінено глибинний насос на артезіанській свердловині №4. Проведено  перевірку напірної колонки по вулиці Чернишевського. А в с.Новосілка замінено запірну арматуру та проведено підключення абонентів до водопостачання.

Також, протягом тижня працівники КП «Городоккомунсерсів» працювали над підключенням автоматичного поливу клумб на центральній площі міста.

І знову ліквідовували чергові затори каналізаційної мережі по вулиці Терешкової та провулку МКК. Нажаль, мешканці багатоквартирних будинків, засмічуючи каналізаційну мережу, часто не думають, про те, кому і в яких умовах доводиться працювати, щоб у них потім не було проблем з водовідведенням.

Тривають роботи з поточного ремонту дорожнього покриття у місті та в сільських населених пунктах. Проведено ямковий ремонт доріг в с.Лісоводи,. а також прогрейдеровано вулиці сіл Нове Поріччя і Лісоводи.

З метою створення належних умов відпочинку у період купального сезону і не тільки, продовжуються роботи з благоустрою на міському пляжі.

Комунальне підприємство «Городоккомунсерсів» проводить системну роботу з обслуговування абонентів, а також не залишає поза увагою і  усунення надзвичайних ситуацій на підконтрольних об’єктах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь