Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Благоустрій громади понад усе

Дата: 25.06.2021 11:25
Кількість переглядів: 635

В Городоцькій міській територіальній громаді приділяється велика увага благоустрою громади.

Одним із важливих напрямків роботи є вдосконалення і підтримка в належному стані вуличного освітлення населених пунктів громади. Відновлення освітлення, заміна ліхтарів і ламп на енергоефективні проводиться на постійній основі. Цього тижня, бригада електриків КП «Городоккомунсервіс» працювала в селах Шишківці та Кузьмин. А також, завершують роботи по вулиці Тичини, що в м.Городок.

Значний обсяг робіт виконує бригада аварійно-відновлювальних робіт. Ліквідовано прориви по вулицях Тельмана, Грушевського та Корольова. Замінено глибинний насос на артезіанській свердловині №4. Проведено  перевірку напірної колонки по вулиці Чернишевського. А в с.Новосілка замінено запірну арматуру та проведено підключення абонентів до водопостачання.

Також, протягом тижня працівники КП «Городоккомунсерсів» працювали над підключенням автоматичного поливу клумб на центральній площі міста.

І знову ліквідовували чергові затори каналізаційної мережі по вулиці Терешкової та провулку МКК. Нажаль, мешканці багатоквартирних будинків, засмічуючи каналізаційну мережу, часто не думають, про те, кому і в яких умовах доводиться працювати, щоб у них потім не було проблем з водовідведенням.

Тривають роботи з поточного ремонту дорожнього покриття у місті та в сільських населених пунктах. Проведено ямковий ремонт доріг в с.Лісоводи,. а також прогрейдеровано вулиці сіл Нове Поріччя і Лісоводи.

З метою створення належних умов відпочинку у період купального сезону і не тільки, продовжуються роботи з благоустрою на міському пляжі.

Комунальне підприємство «Городоккомунсерсів» проводить системну роботу з обслуговування абонентів, а також не залишає поза увагою і  усунення надзвичайних ситуацій на підконтрольних об’єктах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь