Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Безперервна робота підприємства «Городоккомунсервіс»

Дата: 02.07.2021 13:44
Кількість переглядів: 562

Комунальне підприємство «Городоккомунсервіс» продовжує активно працювати, щоб жителі громади почувалися затишно та комфортно.

За минулий тиждень бригадою аварійно-відновлювальних робіт комунального підприємства ліквідовано прориви по вулиці Ярослава Мудрого в м.Городок, в селах Кремінна та Остапківці. Працювали над системою автоматичного поливу газонів біля приміщення ДЮСШ. Ліквідували каналізаційні затори по вулиці Чкалова і провулку МКК в м.Городок.

Завдяки злагодженій роботі працівників КП проведено  ремонт водонапірної башти в с.Радковиця, що дало змогу швидко відновити водопостачання жителям села.

Електрики комунального підприємства відновили вуличне освітлення по провулку Ткачука в м.Городок, а також провели підчистку дерев, які могли пошкодити лінії електропередач  в с.Підлісний Олексинець, Слобідка Олексинецька та в м.Городок. Відремонтували щитки управління вуличного освітлення по вул.Козацька, Ольжича Олега і Армійська в м.Городок.

Протягом тижня проводився довіз щебеню та бруківки для закінчення облаштування тротуару та прилеглої території до будинків 27,29 і 32 по вулиці Шевченка Т. в м.Городок. Відновлено дорожню розмітку «Пішохідний перехід» по вулиці Шевченка Т м.Городок.

У зв’язку з просіданням мосту в мікрорайоні «Бойня», для забезпечення доїзду жителів міста до своїх домівок було тимчасово облаштовано об’їзну  дорогу.

Значний обсяг робіт проведено працівниками з благоустрою, які обслуговують старостинські округи територіальної громади по впорядкуванню населених пунктів: обкошували траву, розчищали чагарники, впорядковували сільські кладовища,  фарбували паркани та ін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь