Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Допомога сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 16.07.2021 13:00
Кількість переглядів: 512

У сучасному українському суспільстві сім’я потерпає від багатьох негативних факторів: погіршення матеріального становища, впливу таких негативних явищ, як алкоголізм, невміння раціонально використовувати сімейний бюджет,  складні  стосунки  в  сім’ї та інше.

Відділення  соціальної  роботи  з  сім’ями,  дітьми  та  молоддю  Комунальної  установи  «Центр  надання  соціальних  послуг  Городоцької  міської  ради»  постійно надає різні види соціальних послуг сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої  допомоги, сприяє у задоволенні соціальних потреб сімей та їх дітей.

15 липня  2021  року  фахівці  із  соціальної  роботи  відділення  соціальної  роботи  з  сім’ями,  дітьми  та  молоддю  відвідали сім’ї, які проживають на території Лісоводського  та  Кремінянського  старостинських  округів. З членами сімей було проведено соціально-педагогічну роботу щодо відповідального батьківства, створення належних умов для проживання та навчання дітей, популяризації здорового способу життя та попередження насилля.

Сім’ї  також  отримали гуманітарну допомогу, що дозволить не лише заощадити  бюджети  родин,  але й надати впевненості у тому, що вони не залишились наодинці зі своїми проблемами.

Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей/дітей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь.

Наші контакти: м.Городок  пров. Попова,  буд. 4 або  за   тел. 3-10-35 .

Відділення  соціальної  роботи  з  сім’ями,  дітьми  та  молоддю  КУ    «Центр  надання  соціальних  послуг  Городоцької  міської  ради».

Не залишайтесь осторонь проблем сімей/дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої  допомоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь