Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

“Калькулятор життя” та барометр здоров`я

Дата: 09.08.2021 15:50
Кількість переглядів: 492

Сьогодні, у залі центральної бібліотеки відбулась зустріч працівників міської ради із заступником генерального директора по роботі з органами місцевого самоврядування та комунікацій ДУ  “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” Наталією Ткачук.

У своїй презентації Наталія Євгенівна охарактеризувала Профіль громадського здоров`я у Хмельницькій області, Городоцької територіальної громади та представила проєкт  “калькулятор здоров`я”.

Ситуацію у Хмельницькій області та,зокрема, нашої громади порівнювала за 20 ключовими показниками у “Барометрі показників громадського здоров`я”. Дані, що  були наведені у “Барометрі показників громадського  здоров`я”, відображали стан за окремими категоріями за період 2020 року.

Наталія Ткачук наголосила на актуальності та необхідності здійснення таких досліджень громадського здоров`я. Вони дозволяють прослідкувати причинно — наслідковий зв`язок між факторами ризику  (охоплення населення вакцинацією, несвоєчасне звернення до лікаря, тощо) та здоров`ям. Саме поєднання таких складових визначає тривалість та якість життя.

Також  присутнім було презентовано проєкт “Калькулятор життя”, за допомогою якого можна визначити очікувану тривалість життя людини в залежності від факторів поведінки (шкідливих звичок, режиму харчування, фізичної активності, наявеості хронічних захворювань тощо).

На завершення зустрічі Наталія Ткачук побажала усім присутнім міцного здоров`я,  запобігання хворобам та збільшення тривалості життя населення нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь