Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

УВАГА! Не спалюйте суху траву та сміття!

Дата: 15.09.2021 15:21
Кількість переглядів: 359

Щороку восени та на весні починається сезон прибирання та паління листя, сухої трави та інших рослинних решток. Коли спалюється сухостій  то гине вся мікрофлора. В середовище викидаються речовини, що виділяються в процесі горіння та є шкідливими для органів дихання. Дані діяння завдають великої шкоди довкіллю, здоров’ю людини.        

Відповідно до Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій прибудинкова територія повинна постійно утримуватися в чистоті, систематично очищатися від сміття, тари, опалого листя. Спалювання всіх видів відходів  на даній території домоволодінь і на майданчиках по збору твердих побутових відходів забороняється.

Відповідно до ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення за спалювання трави, сухостою, листя  передбачена адміністративна відповідальність.

Згідно Правил благоустрою території міста Городка затверджених рішенням сесії міської ради №12 від 21.02.2014року громадянам у сфері благоустрою території міста забороняється проводити складування рослинних рештків, тваринницьких відходів, гілля, опалого листя на контейнерних майданчиках по збору твердих побутових відходів. Порушення даних вимог являється порушенням ст.152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів» та передбачає адміністративну відповідальність у вигляді штрафних санкцій на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян і на посадових осіб від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Для утилізації рослинних рештків, гілля, опалого листя громадянам у сфері благоустрою території міста необхідно заключати договори з комунальним підприємством «Городоккомунсервіс» для їх вивезення та утилізації на полігоні твердих побутових відходів.

УВАГА! Не спалюйте суху траву та сміття!

Не завдавайте шкоди  здоров’ю людей і навколишньому середовищу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь