Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Ефективна співпраця – шлях до наповнення місцевого бюджету

Дата: 17.09.2021 11:43
Кількість переглядів: 541

15 вересня 2021 року відбулася робоча зустріч працівників фінансового відділу Городоцької міської територіальної громади, за участі начальника фінансового відділу Світани Валентини Миколаївни та начальника ДПІ Городоцької державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області Хорошової Наталії Володимирівни.

В ході робочої зустрічі були обговорені питання щодо виконання бюджетних призначень до місцевого бюджету, в т.ч. з земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Зокрема, було зазначено про необхідність посилення роз’яснювальної роботи щодо своєчасності сплати до бюджету громадянами зазначених платежів з метою недопущення виникнення податкового боргу.

Наталією Хорошовою було наголошено про необхідність залучення жителів громади до використання електронних сервісів ДПС, зокрема «Електронного кабінету платника» з метою контролю громадянами стану розрахунків з бюджетам по податках на майно та інших платежах.

Крім того, під час робочої зустрічі були обговорені питання щодо  проведення одноразового (спеціального) декларування активів фізичних осіб. Необхідність інформувати жителів громади про особливості подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, сприятиме підвищення податкової культури та, як наслідок, залученню громадян до декларування активів, на які поширюється дія Закону України №1539-IX від 15.06.2021 року, та наповненню бюджету.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь