Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Працювати на благо людей – основне завдання КП «Городоккомунсервіс»

Дата: 17.09.2021 14:03
Кількість переглядів: 444

В Городоцькій громаді активно ведуться роботи з благоустрою. Не покладаючи рук працюють усі працівники комунального підприємства  «Городоккомунсервіс». Вони наводять лад на клумбах міста та в населених пунктах громади, прибирають вулиці.

Задля своєчасного забезпечення питною водою населення громади, бригада аварійно-відновлювальних робіт ліквідувала прориви по вулицях Мікояна, Залізнична, Вереснева, Косового, Південна і провулку МКК. Замінили 200 метрів водогону в с.Бедриківці і стільки ж прокопали траншеї для заміни водопроводу в с.Купин. Замінили насос на каналізаційні насосній станції.

Бригадою проведено профілактичний огляд запірної арматури на артезіанській свердловині №2 та замінено пошкодження по вулиці Лермонтова.

Ліквідовано чергові затори каналізаційної мережі по вулицях Терешкової, Індустріальна та провулку МКК. Нажаль, мешканці багатоквартирних будинків, засмічуючи каналізаційну мережу, часто не думають, про те, кому і в яких умовах доводиться працювати, щоб у них потім не було проблем з водовідведенням.

Протягом цього тижня, енергетики комунального підприємства замінили лампи мережі вуличного освітлення по вул.Коцюбинського, Смотрицька, Грушевського в м.Городок та в с.Підлісний Олексинець.

На деякі вулиці міста, був розвезений щебінь для підсипки доріг, а саме: на вулицю Коцюбинського вивезено та розгорнуто 25 тонн, вул.Саксаганського - 15 тонн, пров.МКК - 10 тонн, а в с.Бедриківці і Новосілка близько 300 т.

Проводився ямковий ремонт доріг установкою УЯР-1 по вулиці Київська, С.Гуменюка в м.Городок.

Працівники комунальної служби щоденно проводить чималий об’єм робіт, аби ми мали змогу жити в чистій та комфортній громаді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь