Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

У Городоцьку міську територіальну громаду із робочим візитом завітав народний депутат України Володимир Ватрас

Дата: 28.09.2021 19:51
Кількість переглядів: 916

28 вересня 2021 року у залі засідань Городоцької міської ради відбулася робоча зустріч народного депутата України від політичної партії “Слуга народу” Ватраса Володимира Антоновича із керівництвом громади, виконавчим комітетом міської ради, депутатами міської ради,  керівниками установ та активом громади.

Міський голова Неоніла Андрійчук проінформувала присутніх про основні досягнення та проблемні питання, над якими працюють структурні підрозділи міської ради. Зазначила, що такі зустрічі дозволяють обговорити гострі проблемні питання, що потребують реагування і завдяки діалогу можна віднайти їх спільне вирішення в інтересах нашої громади.

У ході зустрічі обговорено ряд важливих питань. Найбільш актуальні питання стосувалися ремонту доріг, наповнення бюджету, функціонування комунальних об'єктів, ситуації захворюваності на СOVID-19 та стану вакцинації населення, забезпечення надання базових соціальних послуг в умовах завершення реформи децентралізації, будівлі профільних гуртожитків при відділі освіти для учнів сільської місцевості, виділення додаткових коштів для відновлення культурної спадщини громади, врегулювання певних юридичних аспектів у сфері земельних відносин на законодавчому рівні та ін.

У ході спілкування Володимир Ватрас зазначив, що готовий до співпраці із Городоцькою міською територіальною громадою. Найближчим часом будуть сформовані відповідні пропозиції в частині розбіжностей у чинному законодавстві , які надалі будуть передані на розгляд депутатам Верховної Ради. А також повідомив, що відповідно до програми “Велике будівництво” буде проведено ремонт дороги, що проходить між населеними пунктами смт. Ярмолинці і м.Городок.

Після проведеної зустрічі Володимир Ватрас спільно із керівництвом громади відвідав Городоцький краєзнавчий музей та СК «Епіцентр».

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь