Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

209 бюджетних установ Хмельниччини до 1 грудня мають потурбуватись про укладання договорів з постачальником газу

Дата: 24.11.2021 09:51
Кількість переглядів: 456

Станом на 19 листопада 2021 року 209 бюджетних установ  Хмельницької області з  все ще отримують газ від постачальника «останньої надії». До 1 грудня їм варто обрати постачальника газу.

В свою чергу, "Хмельницькгаз" неодноразово звертався як до обласної державної адміністрації, так і органів місцевого самоврядування з проханням посприяти в укладанні «бюджетниками» необхідних договорів.  Адже це, як правило, структури з  охорони здоров’я, освіти, дошкілля та культури.

"Надзвичайно турбує той факт, що до 1 грудня практично не залишається часу, аби бюджетні установи області встигли укласти такі життєвонеобхідні договори, - інформує комерційний директор АТ «Хмельницькгаз» Олександр Надольний. -  Тому, розуміючи усю важливість ситуації, ми, як газорозподільна компанія,  зробили усе від нас можливе. А також надіслали неодноразові звернення до Хмельницької ОДА,  міської ради, органів місцевого самоврядування з проханням,  аби  посприяти «бюджетникам» в укладенні договорів з постачальником.

Постачальник «останньої надії» може надавати природний газ споживачу по визначеній НКРЕКП ціні 16,8 грн/куб, однак не більше ніж 60 діб - тобто з 1 жовтня по 30 листопада 2021 р. До цього часу бюджетним організаціям необхідно укласти угоду з постачальником газу.

Довідка: АТ «Хмельницькгаз» - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області у співпраці з брендом РГК. Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній у яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис.км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь