Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

МИ – рівні…

Дата: 03.12.2021 15:05
Кількість переглядів: 554

3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з  обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, але долаючи труднощі, ці люди проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Своїми успіхами в спорті, науці, музиці, мистецтві, громадському житті  ці люди  доводять, що завдяки силі духу та цілеспрямованості можна досягти будь-яких висот.

На Городоччині  особлива увага приділяється тим, які в силу життєвих обставин проживають в будинку милосердя при костелі Св.Станіслава Єпископа і Мученика у м.Городок, у стаціонарному відділенні «Доброта» с. Немиринці, а також -  вихованцям Городоцького центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.

З подарунками та  гостинцями на традиційну зустріч завітали гості – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Ольга Бистрицька, начальник відділу соціального захисту Оксана Моцна, директор центру соціального надання соціальних послуг Надія Шевченко.

Увага та турбота для мешканців будинку милосердя є неоціненними, а тому - вони по-дитячому раділи подарункам. А вихованці центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю підготували невеличкий концерт, що не залишив байдужого нікого.

Також, в цей день працівник відділення «Віра в життя», Сергій Рогаль був нагороджений відзнакою «Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України».

Як ніхто інший, ці люди потребують підтримки та заохочення, бо їхнє життя – це щоденна боротьба. Дякуємо всім, хто опікується людьми з особливими потребами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – це  неабиякий вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Бажаємо витримки, оптимізму, здоров’я, можливості втілити в реальність всі плани та задуми.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь