Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обговорювали та вирішували нагальні питання життєдіяльності громади

Дата: 26.01.2022 16:40
Кількість переглядів: 771

   Перше засідання виконавчого комітету Городоцької міської ради цьогоріч, яке відбулось 26 січня, викликане розглядом різних нагальних питань  життєдіяльності громади.   

   Обговорили та прийняли рішення з основних питань: схвалили звіт про виконання бюджету Городоцької міської територіальної громади за 2021 рік, про організацію та проведення на території Городоцької міської  територіальної громади у 2021/2022 навчальному році допризовної підготовки юнаків, про організацію мобілізаційної підготовки та забезпечення проведення мобілізації на території громади та затвердження плану основних заходів цивільного захисту місцевої ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту міської ради на 2022 рік.

   Затверджено Схему санітарного очищення населених пунктів міської територіальної громади та встановлено тарифи на послуги з поводження  з рідкими побутовими відходами (збирання та перевезення, видалення) від населення, підприємств та організацій, що надаються комунальним підприємством «Городоккомунсервіс».

   Затверджено план роботи виконавчого комітету на перше півріччя 2022 року.

   Прийнято ряд рішень щодо захисту прав та законних інтересів дітей,   розглянуто звернення щодо видачі дублікатів документів та інші.

   А також, члени виконавчого комітету ділились думками щодо створення на території сільських населених пунктів добровільних пожежних команд, які підвищуватимуть рівень реагування на виклики,  мінімізуватимуть загрози та наслідки пожеж і, як наслідок, забезпечать сільським жителям більш безпечне місце для проживання. Це спонукатиме до популяризації добровольчого  пожежного руху та навчання азів пожежної безпеки, наголосив Ілля Овчарук, головний фахівець відділу організації пожежно - профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Хмельницького РУ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області.

   Ознайомив із станом справ по захворюваності населення на COVID -19,  завідувач Городоцьким районним лабораторним відділенням ДУ  «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України», член виконавчого комітету, Олег Попович.

   З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення виконавчого комітету, які будуть опубліковані на сайті міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь