Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО АДМІНІСТРУВАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НА РІВНІ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Дата: 27.01.2022 13:46
Кількість переглядів: 432

Міністерством соціальної політики України в рамках реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку  проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення України”.
   26-27 січня, проведено регіональний он-лайн семінар-тренінг «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні територіальних громад» для  керівників та фахівців територіальних громад щодо нових повноважень і функцій у сфері соціального захисту населення і захисту прав дітей.

   Участь у семінарі прийняли представники соціального захисту нашої громади: Оксана Моцна, Світлана Туранська, Віталій Гулавський, Алла Киричинська.

Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації було обрано Городоцьку громаду, як одну із кращих практиків місцевого самоврядування Хмельниччини. Начальник відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Городоцької міської ради Оксана Моцна представляла нашу громаду була спікером на даному семінарі, демонструвала  презентацію та  відео ролик.

   Учасниками семінару були - заступник Міністра соціальної політики України Віталій Музиченко, Генеральний директор Директорату розвитку соціальних послуг та захисту прав дітей Мінсоцполітики Руслан Колбаса,  заступник голови Хмельницької обласної  держадміністрації Володимир Юр?єв, заступник директора Департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної  держадміністрації Вадим Маруняк, представники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення територіальних громад та управлінь соціального захисту райдержадміністрацій.

  На даному семінарі представниками Міністерства соціальної політики  було окреслено актуальні питання та перспективи у сфері організації соціального захисту на рівні ОТГ в умовах децентралізації, зокрема:

- концептуальні підходи побудови інтегрованої системи соціального захисту населення та моделей адміністрування на рівні територіальної громади в умовах децентралізації;

- впровадження автоматизованої системи надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям територіальних громад;

- організація виконання повноважень та функцій у сфері забезпечення прав дітей на рівні громади .

   Під час семінару  учасники прийняли участь в тестуванні: «Запитання – відповіді» з підведеними підсумками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь