Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

До своїх повноважень віднеслися з розумінням

Дата: 28.01.2022 15:32
Кількість переглядів: 456

В умовах непростої ситуації, яка склалася сьогодні, у період поширення COVID-19, депутатський корпус  міської ради не став осторонь,   а зібрався на чергове  пленарне засідання для вирішення нагальних проблем життєдіяльності громади.  

Під головуванням  виконуючої повноваження міського голови, секретаря міської ради Олени Гріх, оперативно та конструктивно розглянули та прийняли рішення  із 84 питань.

В.Світана,  начальник фінансового відділу міської ради прозвітувала про виконання бюджету Городоцької міської територіальної громади за 2021 рік (із детальним звітом можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради).

Затвердили структуру  міської ради та її окремих відділів і  загальну чисельність апарату на 2022 рік.

Погодили депутати розроблення Комплексного плану просторового розвитку території  Городоцької міської ради Хмельницької області., затвердили   види  громадських та суспільно корисних робіт для засуджених  і адміправопорушників та переліку об’єктів, на яких такі роботи можуть виконуватись у 2022 році.

Затвердили  порядок викупу земельних ділянок призначених для ведення селянського (фермерського) господарства, які перебувають у комунальній власності Городоцької міської ради. Розглянули  блок  і інших земельних питань.

Внесли зміни  до  відомостей, що не пов’язані зі змінами до установчих документів Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, щодо місцезнаходження юридичних осіб комунальних підприємств міської ради,  міської ради, виконавчого комітету, окремих відділ міської ради в частині змін  їхніх юридичних адрес. А також привели у відповідність  місцезнаходження  закладів загальної середньої освіти, позашкільної та дошкільної.

Одноголосно підтримали рішення, на вимогу депутатських фракцій   «Європейська солідарність» та  ВО «Батьківщина» про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я у 2022 році, а саме  внести зміни до Державного бюджету України на 2022 рік та перебачити фінансування сфери охорони здоров’я у повному обсязі.

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь