Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ОГОЛОШЕННЯ про початок процедури створення робочої групи для формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Городоцької міської територіальної громади

Дата: 09.02.2022 10:19
Кількість переглядів: 488

З метою забезпечення сталого розвитку Городоцької міської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Городоцька міська рада рішенням від 28 січня 2022 року  № 6 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Городоцької міської ради Хмельницької області» розпочала процедуру розробки комплексного плану просторового розвитку території Городоцької міської територіальної громади. З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Городоцької міської ради за посиланням: https://gorodocka-gromada.gov.ua в розділі «Офіційні документи».

На вимоги Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» Городоцька міська рада повідомляє про початок прийому заявок  від активних мешканців громади, які бажають увійти до персонального складу робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Городоцької міської територіальної громади.

Заяви приймаються з 08 лютого 2022 року по 18 лютого 2022 року включно на ім’я міського голови в електронному вигляді на електронну адресу:  04060708@mail.gov.ua  або у паперовому вигляді за адресою: м. Городок, вул. Шевченка, 20 перший поверх (Відділ містобудування та архітектури Городоцької міської ради).

ЗРАЗОК

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь