Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Як уникнути «загублених» платежів за блакитне паливо

Дата: 11.02.2022 09:24
Кількість переглядів: 331

Протягом грудня-січня понад тисяча побутових клієнтів «Хмельницькгаз Збуту», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», недорахувалася сплачених за блакитне паливо сум. «Загубилося» більш ніж пів мільйона гривень.

Причиною неподобства стало некоректне заповнення платіжних документів. Здебільшого у полі «Призначення платежу» не вказувався номер особового рахунку клієнта, або ж у ньому траплялися механічні помилки. Крім того, правильно ідентифікувати платежі заважає відсутність поштової адреси та прізвища власника оселі.

«На жаль, іноді наші споживачі, попри сумлінно сплачені кошти за використаний енергоресурс, бачать у власних рахунках борги. Аби кругленькі суми не розчинялися у повітрі, а на клієнтів не чекали неприємні сюрпризи, необхідно бути уважним при заповненні платіжних документів у відділеннях банків та «Укрпошти». Особливу увагу потрібно звертати на номер особового рахунку, адже він десятизначний, тому при його внесенні легко помилитися. Також для надійності варто вказати адресу домівки, прізвище та ім’я», – говорить начальник відділу продажів фізичним особам ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Ніна Герщук.

За її словами, якщо неприємність все ж сталася, і сплачені суми відсутні у паперових рахунках чи особистому кабінеті споживача, тоді необхідно написати заяву про повернення або перенесення помилково сплачених коштів. Для цього з платіжною квитанцією чи чеком потрібно звернутися до найближчого відділення або клієнтського центру «Хмельницькгаз Збуту». Практика свідчить, що гроші завжди знаходяться!

Аби застрахувати себе від помилок та «загублених» платежів, при розрахунках за блакитне паливо варто користуватися онлайн-сервісами «Хмельницькгаз Збуту»:

Перевірити номер банківського рахунку та інші платіжні реквізити постачальника можна за посиланням: https://kmgaszbut.com.ua/zrucno-platiti.

Нагадаємо, сплачувати за спожитий газ необхідно щомісяця до 25 числа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь