Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 18.02.2022 12:46
Кількість переглядів: 481

Щорічно 20 лютого проводяться заходи із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Цей пам'ятний день встановлено указом Президента України від 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Напередодні пам’ятної дати вшанували подвиг учасників Революції Гідності та пам'ять Героїв Небесної Сотні секретар міської ради Олена Гріх, працівники виконавчого комітету міської ради, працівники організацій та установ, представники громадської організації політичної партії «За конкретні справи», молодь міста.

На центральній площі Героїв Майдану міста Городок відбулося покладання квітів до пам’ятних знаків «Нескорені» і «Небесна Сотня», а також до пам’ятного знаку Героїв Небесної Сотні «Слава Героям», який знаходиться в мікрорайоні Новий цукровий, вшанувавши світлу пам'ять загиблих Героїв, які віддали життя заради України, за її гідність та свободу, за щасливе її майбутнє.

Запрошуємо усіх громадян, 20 лютого 0 16.00 годині до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні на площу Героїв Майдану на показ документального фільму «Зима, що нас змінила. Небесна Сотня», а о 17.00 годині відбудеться заупокійна молитва за воїнів України за участю представників найбільших релігійних конфесій Городоччини.

Ми завжди пам’ятатимемо своїх Героїв.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь