Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Городоччани і гості громади!

Дата: 16.03.2022 13:29
Кількість переглядів: 697

Наші військові, правоохоронці, добровольчі формування задіяні в забезпеченні життєдіяльності громади служби роблять все можливе, щоб ви почувалися в безпеці.

Цієї ночі до Городка прибуло 122 людини. Загалом через офіційний пункт реєстрації пройшло 1110 переселенців. Прохання до всіх, хто зупиняється в нашій громаді, повідомляти про своє прибуття і офіційно реєструватися в Городоцькій міській раді (м.Городок, вул..Грушевського 53).

Поширюється інформація про компенсацію витрат за комунальні послуги тим, хто приймає переселенців. 11 березня Уряд дійсно прийняв таке рішення. Проте стосується воно відшкодування комунальних витрат громадам, які дали безкоштовний прихисток переселенцям у муніципальних будівлях та приміщеннях (школи, садочки тощо), за надані послуги з 1 березня.

Перестали надходити скарги щодо високих цін на продукти в магазинах і на ринку. Наголошуємо, що є Постанова Кабміну про обмеження торговельної надбавки не вище 10% на деякі продукти харчування. Підготовлено відповідне звернення до Держпродспоживслужби. Міська рада наполягає на не підняття цін!

Від сьогодні в громаді відновлено освітній процес. Із задоволенням до навчання приєднуються діти переселенців. Поки форма навчання – дистанційна.

Просимо вас зважати на сигнали тривоги, які все частіше лунають пізно вночі і рано вранці. Так ворог хоче нас виснажити морально. Маємо триматися і зберігати розсудливість. Чуєте сирену – спускайтеся в укриття і перебувайте там до сигналу «Відбій».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь