Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Старости громади обговорювали нагальні питання

Дата: 03.05.2022 13:28
Кількість переглядів: 483

На порядку денному сьогоднішньої наради, яка відбулась під головуванням міського голови Неоніли Андрійчук, обговорювалось чимало  робочих питань, з якими працюють старости на своїх підвідомчих територіях. Були запрошені представники  окремих структурних підрозділів виконавчої влади, які здійснюють свою діяльність на території Городоцької  територіальної громади.

Важливим аспектом зустрічі було вирішення питань щодо дотримання вимог законодавства України в період дії воєнного стану, про порядок взаємодії з внутрішньо переміщеними особами, які тимчасово проживають на території старостинських округів, а також про організацію збору гуманітарної допомоги для ЗСУ та ВПО. Звернули увагу на особливості справляння місцевих податків і зборів в умовах воєнного стану.

Обговорили організацію роботи з благоустрою в населених пунктах Городоцької ТГ протягом 2022 року та про взаємодію з Городоцьким РЕМ при проведенні даних робіт.

Важливим аспектом постало завдання щодо порядку обліку дітей, які прибули з тимчасово окупованих території або з території, на яких ведуться бойові дії.

Актуальними також були питання про організацію роботи щодо вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території старостинських округів, про підготовку до опалювального сезону у фельдшерсько – акушерських пунктах та у закладах освіти на території старостинських округів.

Проінформували старост про важливість дотримання державних санітарних норм і правил «Вода питна» на території старостинських округів.

По закінченню наради, Неоніла Андрійчук надала усім старостам доручення щодо подальшої роботи.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь