Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулися святкові заходи з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2022 21:16
Кількість переглядів: 372

1 червня, у багатьох країнах світу, святкують Міжнародний день захисту дітей. У нашій країні цей день має особливе значення, бо сьогодні наші діти гинуть від рук російських окупантів.

98 день з початку повномасштабної війни в Україні. Війна перевернула життя мільйонів дітей нищівним чином.З початку повномасштабної війни росії проти України загинуло понад 246 дітей, 460 дітей зазнали поранень різного ступеня тяжкості.Понад 2 мільйони дітей переїхали в сусідні країни як біженці, а 3 мільйони дітей стали внутрішньо переміщеними особами. Ці цифри не є остаточними. Найбільше дітей постраждали у Київській, Харківській, Донецькій, Чернігівській, Сумській, Херсонській, Миколаївській та Житомирській областях.

Сьогодні о 12.00 у нашому місті на Площі Героїв Майдану відбулись урочисті заходи до Міжнародного дня захисту дітей. Малеча з різних куточків України взяла участь в конкурсах, вікторинах, розважальних іграх, які організували працівники Городоцької центральної публічної бібліотеки. Радісних, переповнених позитивних емоцій діток очікували розваги на електоромобілях, веломомобілях, батутах та різноманітних іграх. Також багаторазові Чемпіони України з сучасних видів танцю, аматорський зразковий ансамбль танцю "Колібрі" вітав усіх присутніх з Днем дітей патріотичними флешмобами.А справжньою родзинкою свята стала безкоштовна лотерея для дітей від Хмельницької обласної громадської організації "За конкретні справи". 

В усіх дітей цього дня була одна мрія, щоб швидше закінчилася війна! Щоб всі діти могли спокійно гратися та вчитися. Щоб всі військові були вдома разом із своїми дітьми бо правда на нашому боці. 
Все буде Україна!

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь