Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

За принципової позиції прокуратури жителя Городоцької міської ОТГ, який до смерті побив свого пасинка, засуджено до 7 років 1 місяця позбавлення волі

Дата: 13.06.2022 11:56
Кількість переглядів: 539

За публічного обвинувачення Волочиської окружної прокуратури суд визнав винним 52-річного жителя Городоцької міської ОТГ  в умисних тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, що спричинили смерть потерпілого  (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України).

       Так, у новорічну ніч 2022 року вказаний житель, співмешканець матері під час суперечки з її сином, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих, особистих, неприязних відносин, почав наносити удари по життєво-важливих органах потерпілого.

       В результаті вищеописаних дій, потерпілому спричинено тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, в тому числі і тяжкі, від яких останній помер на місці події.

       У зв’язку з чим, за процесуального керівництва окружної прокуратури вказаній особі повідомлено про підозру у спричиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, що спричинили смерть потерпілого, за ч. 2 ст. 121 КК України та скеровано відносно нього обвинувальний акт для розгляду по суті до суду.

       Однак, вказана особа під час судового розгляду  вину у вчиненні даного кримінального правопорушення визнала частково.

       Разом з тим, в ході судового розгляду даного кримінального провадження за принципової позиції прокуратури повністю доведено факт вчинення вказаною особою злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України та вироком Городоцького районного суду від 17.05.2021, обвинуваченому призначено покарання у виді 7 років 1 місяця  позбавлення волі.

Волочиська окружна прокуратура              

                                  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь