Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Підписано меморандум про співпрацю щодо реалізації Проєкту

Дата: 15.07.2022 09:42
Кількість переглядів: 909

У рамках реалізації Проєкту «Зміцнення місцевої економіки та доброго врядування» за фінансової підтримки Ради Європи між Городоцькою міською радою, в особі міського голови Андрійчук Неоніли Вячеславівни, офісом Ради Європи в Україні, в особі Голови Офісу, Представника Генерального секретаря Ради Європи з питань координації програм співробітництва Ради Європи Стена Ньорлова та громадською організацією «Освіта для успіху», в особі голови Савицького Івана Івановича, 1 липня 2022 року укладено Меморандум про співпрацю щодо реалізації зазначеного Проєкту.

14 липня відбувся урочистий обмін Партнерською Угодою між міським головою Неонілою Андрійчук, головою ГО «Освіта для успіху» Іваном Савицьким та директором Городоцького ліцею № 4 Оксаною Дроник.

Фото без опису

Мета Проєкту - посилення ролі закладів освіти у місцевому економічному розвитку, розкриття підприємницького та творчого потенціалу громади у результаті запровадження інноваційної навчальної програми, яку викладають активні вчителі в сучасно обладнаних шкільних коворкінгах з наставництвом учнівських проєктів з боку представників місцевого бізнесу. У результаті учні зможуть набути практичних навичок та базових знань про те, як відкрити власну справу. Надання доступу до шкільного коворкінгу для всіх мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб, сприятиме неформальному спілкуванню та згуртованості громади, популяризації ремесел та громадської участі у місцевих справах.

У рамках Проєкту заклад освіти Городоцький ліцей № 4 Городоцької міської ради Хмельницького району, який здобув перемогу в Проєкті у номінації «Швейна справа», отримає обладнання для швейного коворкінгу вартістю 4 тисячі євро, що має забезпечити покращення освітнього процесу. До переліку обладнання увійшли 6 сучасних швейних машин, розпошивальна машина, оверлок, швейно-вишивальна машина, дисковий розкрійний ніж та прасувальна дошка з праскою та парогенератором. Це обладнання дасть можливість розширити асортимент виробів, що виготовляються, покращити їх якість, працювати з трикотажними матеріалами, виконувати нескладні оздоблення виробів вишивкою.

Фото без опису

Для працівників Городоцького ліцею № 4 та жителів громади будуть проведені навчальні заходи та забезпечено постійний онлайн супровід провідними українськими експертами.

Проєкт спрямований на покращення послуг формальної та неформальної освіти населення із бажаним залученням внутрішньо переміщених осіб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь