Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Військові та волонтери отримали відзнаки з нагоди Дня Незалежності України

Дата: 23.08.2022 14:39
Кількість переглядів: 435

23 серпня 2022 р. в сесійній залі міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня Незалежності України.

Фото без опису


На початку для присутніх військовослужбовців та волонтерів пролунав Державний Гімн України. Ведуча, директор Городоцького МБК - Оксана Походонько у вступному слові розповіла як Україна ставала незалежною в 1990-х роках. Під час урочистостей усі присутні схилили голови в пам’ять про загиблих хвилиною мовчання.

Фото без опису


Після чого кандидат історичних наук Сергій Щур виступив перед присутніми з доповіддю на тему: «Україна Незалежна: до питання про українське націєтворення», по завершенні якої розпочалася офіційна частина.

Фото без опису


Перед присутніми виступив Володимир Стецко – начальник другого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він привітав усіх з річницею Незалежності та вручив нагрудний знак «За військову службу Україні» Яворському Павлу Миколайовичу (посмертно).

Також вручив Лист Подяку за патріотизм, активну громадянську позицію, вагомий внесок у справу зміцнення обороноздатності держави, збереження територіальної цілісності України та з нагоди Дня Незалежності України: Кілянчуку Володимиру та Цибульському Олександру. Подяки Хмельницької обласної ради за патріотизм, активну громадську позицію, відданість, мужність, відвагу в умовах війни та особистий внесок у надбання Перемоги України над агресором: Ференсу Анатолію, Гуменній Ларисі та Михайловій Оксані.

Фото без опису


Міський голова Неоніла Андрійчук звернулася до присутніх зі словами вдячності, що в такий час суспільство з першого дня об’єдналося, відмітила потужність волонтерського руху в громаді та вручила військовим і волонтерам Подяки.
Подяки Городоцької міської ради за патріотизм, активну громадянську позицію, вагомий внесок у справу зміцнення обороноздатності держави, збереження територіальної цілісності України та з нагоди Дня Незалежності України вручено: Гнатюку Олександру, Степанову В'ячеславу, Чернишову Сергію, Грановському Руслану, Черніховському Сергію; За патріотизм, активну громадянську позицію, вагомий внесок у справу зміцнення обороноздатності держави та з нагоди Дня Незалежності України: Зацерківному Миколі, Басуну Максиму, Загурському Олександрута Новак Аллі;
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію, участь у волонтерській діяльності та з нагоди Дня Незалежності України подяки отримали: Новосад Наталія та Гріх Тетяна.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм в галузі охорони здоров'я, відданість справі, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Незалежності України Подяку отримав Корягін Віталій.

Також волонтери отримали цінні подарунки від ГО "За конкретні справи". Керівник організації - Вадим Якубовський з нагоди свята звернувся до військових та волонтерів зі словами вдячності, та пообіцяв надалі робити все для нашої спільної Перемоги.

Фото без опису


На завершення виступив Народний аматорський колектив української пісні «Співуче джерело» із номером «Заспіваймо пісню про Україну».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь