Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відвідали найвіддаленіші та найменші сільські населені пункти двох старостинських округів

Дата: 08.09.2022 16:49
Кількість переглядів: 342

     На цьому тижні, відповідно до затвердженого графіка, виїзди відбулися у    Новопрічанському та Новосвітському старостинських округах.

     Усі найвіддаленіші та найменші сільські населені пункти відвідав перший заступник міського голови Артур Косінський. Зустрічі пройшли у робочому форматі, у кожному населеному пункті сільські жителі нарікали на незадовільний стан дорожнього полотна на сільських вулицях та дорогах загального користування місцевого значення, відновлення автобусного сполучення з центром громади. 

Фото без опису

     Відвідавши жителів сіл Старе Поріччя і Басівка та поспілкувавшись з ними, необхідно вирішити питання  про надання в оренду земельної ділянки для встановлення вежі мобільного оператора.

Фото без опису

     У Новосвітському старостинському окрузі, який об’єднує шість населених пунктів, піднімали питання щодо забезпечення місцевого фельдшерського пункту медичним працівником у селах Новий Світ та Хмелівка, про функціонування магазину та аптеки, про облаштування приміщення об’єднаного відділення «Віра в життя» з надання соціальних послуг, про сприяння місцевих жителів працівникам благоустрою щодо впорядкування сільських кладовищ, про ввімкнення вуличного освітлення, про підключення будинковолодінь до водогону та продовження його будівництва в с.Хмелівка та ін.

Фото без опису

     А жителі самого маленького населеного пункту Іванівка, їх там проживає п’ятеро, просили посприяти у збільшенні глибини криниці громадського користування та провести ямковий ремонт вулиці.

Фото без опису

      На більшу частину піднятих питань під час виїзного прийому надавались заявникам відповіді та роз’яснення. Решта інших питаннь перебуватиме на  контролі у міській раді.    

     Наступного тижня зустрічі відбудуться з жителями Великояромирського старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь