Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обговорювали та вирішували нагальні питання життєдіяльності громади

Дата: 26.09.2022 09:40
Кількість переглядів: 282

   Чергове засідання виконавчого комітету Городоцької міської ради, яке відбулось 23 вересня, викликане розглядом різних нагальних питань  життєдіяльності громади.   

   Обговорили та внесли зміни до програм розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації в Городоцькій територіальній громаді на 2022-2024 роки, «Безпечна громада» на 2022 – 2023 роки, розвитку освіти Городоцької міської територіальної громади на 2022 рік.    

   Внесли змін у режим роботи закладів загальної середньої освіти Городоцької міської ради та структуру навчального року, а також внесли зміни до бюджету Городоцької міської територіальної громади на 2022 рік. Розглянули ряд питань, які стосувалися благоустрою територій та надали дозволи на виконання тих чи інших видів робіт. Затвердили  результати конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування. Внесли зміни до складу конкурсного комітету для розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу пасажирських перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування Городоцької міської ради Хмельницької області. Оголосили проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування.

   Утворено Робочу групу з питань складання проекту бюджету Городоцькї міської територіальної громади на 2023 рік та інші.

   Прийнято ряд рішень щодо захисту прав та законних інтересів дітей,   розглянуто звернення щодо видачі дублікатів документів та інші. Погодили оплату за навчання у мистецьких школах «Городоцька дитяча музична  школа» «Городоцька дитяча художня школа» відділу культури,  національностей, релігій та туризму Городоцької міської ради та затвердили мережу мистецьких шкіл на 2022-2023 навчальний рік.   

   З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення виконавчого комітету, детальніше ознайомитись із рішеннями можна, відвідавши сайт міської ради https://gorodocka-gromada.gov.ua

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь