Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Працівники відділеннь поштового зв’язку у неділю відзначатимуть своє професійне свято

Дата: 07.10.2022 15:03
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

Тепло на душі стає, коли думаєш про те, що у наш час, час мобільного зв`язку та Інтернету, поштовий зв`язок не втрачає свого значення, скорочуючи відстані і зберігаючи тепло людського спілкування, залучаючи населення доступністю, традиційністю та надійністю.

Фото без опису

На передодні  Всесвітнього дня пошти із працівниками зустрічався перший заступник міського голови Артур Косінський, який привітав із святом та підкреслив  значимість поштового зв’язку в умовах сьогодення: «Ваша невтомна праця забезпечує зв'язок та об’єднує людей, розділених відстанями, а глибока відданість своїй справі, оперативність і відповідальність є запорукою розвитку поштового зв’язку Городоччини. Не маю сумніву, що ви і надалі відіграватимете важливу роль в оперативному інформуванні населення, працюватимете над зміцненням мережі поштового зв’язку, поліпшенням якості роботи та культури обслуговування. Своєю копіткою щоденною працею ви сприяєте виконанню цілого комплексу важливих державних і соціальних завдань, а ми, в свою чергу, підтримуватимемо вас», наголосив посадовець.  
Фото без опису

 Поштовики Городка сьогодні надають послуги і у сусідніх громадах: Сатанівській та в окремих старостинських округах Чемеровецької та Закупнянської громад, саме вони забезпечують найважливіше благо цивілізації – можливість спілкування.

Фото без опису

   Сьогодні це вже інша пошта, відрадно те, що приходить молодь, галузь реформується, а професія і надалі залишається такою потрібною людям, особливо людям похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, адже разом із періодичними виданнями приносять в кожен дім надію на краще.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь