Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Історія садочка

Дата: 23.11.2022 17:07
Кількість переглядів: 153

Біля самого ставка, поміж розмаїття верб і тополь знаходиться найкрасивіше і найпривітніше місце у селі Чорниводи. Це дитячий садок, який своїми яскравими кольорами, краєвидом та майданчиком вабить око кожної людини. І назва нашого садочка яскрава та влучна - “Промінь”. Ще у минулому дитсадок існував під керівництвом Шеремети Г.А. Але за період радянських часів, періоду, коли закривалися школи, садочки і наш садок потрапив під закриття. За пройдені роки приміщення садочка стало непридатним для відвідування його дітьми.

Одними з допоміжних ланок у вихованні діток села Чорниводи став 2007 рік. Адже у центрі села було приміщення комбінату побутового обслуговування, яке було роздане на пай жителям села. Але пайовики добровільно другий поверх приміщення віддали на баланс сільської ради. Спільними зусиллями, завзятості голови сільської ради Пшонка В. Й., наполегливості і активності Шеремети Г. А., громадян, які бажали працювати у 2007 році був відкритий дитсадок “Промінь”.

Працює садочок вже більше пятнадцяти років. За цей період колектив садочка одержав багато нагород за старанну та сумлінну працю.

Немає важливіших чеснот, ніж милосердя, совість, порядність і любов до дітей. І саме цими рисами живе і працює колектив дитячого садка “Промінь”, який розташований у селі Чорниводи по вулиці Центральній 87.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь