Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

''Запали свою зірку''

Дата: 08.12.2022 08:52
Кількість переглядів: 166

     Під гаслом ''Запали свою зірку'' 02 грудня 2022 року відбувся захід у Городоцькому центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Городоцької міської ради, присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю.

      Уже 20 років у нашому місті Городок працює установа, яка дає надію сім'ям дітей з особливими потребами на певний результат розвитку. Потрапляючи у середовище дітей та дорослих, у світ іграшок, правильної вимови та музики, цілеспрямованої цікавої гри та спеціальних розвивальних занять, діти з інвалідністю розкривають свої можливості та здібності. І ось, сьогодні, діти показали свою уже запалену зірку, свій талант. Вони вправно грають у шашки та перемагають, співають і танцюють,вони артистичні, кмітливі й логічно мислять, вправні у спорті.

     У виконанні вихованців Центру прозвучали пісні ,,Ой у лузі...“, ,,Світ без війни''. Під звучання пісні ,,Гуцулка Ксеня'' та ,,Стефанія '' діти виконали танці. Вперше прозвучала мелодія, виконана дитиною на музичному інструменті ксилофон. Неперевершеною була жартівлива сценка.

     Цього дня до вихованців Центру завітала Бистрицька Ольга Іванівна, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Городоцької міської ради, яка висловила захоплення нашими дітьми,їх талантами. Зі щирими побажаннями міцного здоров'я, успіхів у подальшому розвитку талантів звернулись до дітей Поворозник Володимир Васильович, депутат Хмельницької обласної ради і Якубовський Вадим Віталійович, голова громадської приймальні ,,За конкретні справи'' народного депутата України Олександра Володимировича Гереги.

     Приємним подарунком для наших вихованців був виступ учнів Городоцького ліцею N1. Анастасія Ломова заспівала пісню ,,Незламна'', Анна Красуцька - ,,Ми діти твої Україно''. Президент ліцею Юлія Кукса передала для наших дітей подарунки, які були закуплені за кошти, зібрані учнями усього ліцею.

     Висловлюємо щирі слова подяки за подарунки Андрійчук Неонілі Вячеславівні, міському голові, Герезі Олександру Володимировичу, народному депутату України, учнівському колективу та Бас Людмилі Петрівні, педагогу-організатору Городоцького ліцею N1, ПП Громову Олександру Анатолійовичу, магазин «Дмитрик». Нехай ваше добро повернеться вам сторицею!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь