Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ РІШЕНЬ РАДИ

Дата: 25.08.2022 12:55
Кількість переглядів: 161

     Відповідно до абзацу другого частини другої статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту» реорганізація, зміна типу, ліквідація закладу загальної середньої освіти у сільській місцевості допускається лише після громадського обговорення проекту відповідного рішення засновника, який оприлюднюється не менше ніж за один рік до прийняття відповідного рішення.

     На виконання вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту», з метою громадського обговорення проєктів рішень ради, Городоцька міська рада інформує жителів громади про початок розгляду таких проєктів рішень:

     1. Про зміну типу та назви Кремінянської гімназії Городоцької міської ради Хмельницької області (https://gorodocka-gromada.gov.ua/docs/1267086/).

     2. Про припинення юридичної особи Кремінянська гімназія Городоцької міської ради Хмельницької області шляхом ліквідації (https://gorodocka-gromada.gov.ua/docs/1267086/)

     3. Про припинення шляхом ліквідації Тростянецької філії опорного закладу Городоцький ліцей №2 Городоцької міської ради Хмельницької області (https://gorodocka-gromada.gov.ua/docs/1267082/).

     У громадському обговоренні можуть приймати участь жителі населених пунктів, які належать до території обслуговування відповідного закладу освіти.

     Пропозиції (зауваження) до проектів рішень сесії можна надавати до Городоцької міської ради у письмовій та усній формі за адресою: вул.Грушевського,53, м.Городок, Хмельницька область,  32000;  в електронному вигляді: e-mail: 04060708@mail.gov.ua.

     Термін громадського обговорення: 1 рік з дня  оприлюднення зазначених проєктів рішень ради.

     Після завершення терміну громадського обговорення розгляд пропозицій (зауважень) до проєктів рішень ради відбудеться на черговому засіданні постійної комісії ради з гуманітарних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь