Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

«Миколай іде, подарунки нам несе»

Дата: 19.12.2022 16:12
Кількість переглядів: 187

     Для вихованців Городоцького центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю 19 грудня - одна з найочікуваніших дат у році. Свято, перед яким усі діти намагаються бути якомога чемнішими  - свято Миколая Чудотворця. 

     Вже стало традицією щороку відзначати це велике свято у Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю. Цього дня організували та провели з дітьми гарний захід «Миколай іде, подарунки нам несе» Тетяна Іскрюк, вчитель-реабілітолог, Ольга Барабаш, асистент вчителя-реабілітолога, Ольга Ярова, керівник музичний. Сьогодні діти почули коротку історію вшанування Миколи Чудотворця, розповідь про традиції цього свята, співали пісні про святого, розповідали молитву, грали ігри, розгадували загадки. Родзинкою заходу був святий Миколай, який завітав до дітей із подарунками. Незважаючи на важкий час у нашій державі, наші діти не були обмежені подарунками...

     Колектив Центру, вихованці висловлюють щиру вдячність Олександру Володимировичу Герезі, народному депутату України, Володимиру Васильовичу Поворознику, депутату Хмельницької обласної ради, Олександру Аркадійовичу Воротному, виконавчому директору ТОВ «Агрохолдинг 2012», Неонілі Вячеславівні Андрійчук, міському голові,отцю Зіновію, настоятелю греко-католицького храму м.Городок за солодкі подарунки. Нехай Чудотворець принесе у ваші домівки мир, добро, радість, розуміння та благополуччя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь