Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Історична довідка дитячого садка…

Дата: 23.12.2022 08:29
Кількість переглядів: 192

У 1968 році у с.Лісогірка було закладено фундамент на будівництво дитячого садочка, будівництво якого закінчилось в 1975 році.

Відкриття дитячого садочка, який було названо «Берізка» припало на 1976 рік.

У дитячому садку «Берізка» функціонувала одна різновікова група у якій виховувалось 56 дітей. Працювало двоє медичних працівників, завідуюча, вихователь та чотири працівники обслуговуючого персоналу, а це дві няні, кухар та помічник кухаря. Завідуючою дитячого садка була Зіна Петрівна Рудар, вихователем – Ганна Степанівна Федорович, нянечками – Надія Мадоріз та Яніна Перець, кухарем – Марія Раднюк, помічником кухаря – Леоніда Чайка.

З 1976 року по 1999 рік заклад перебував на балансі Лісогірського радгоспу ім.Жданова, керівником якого був Володимир Дмитрович Маслянко. В звязку з банкрутством господарства ДНЗ «Берізка» був закритий.

Згідно рішення сесії Лісогірської сільської ради Городоцького району Хмельницької області від 20 липня 2006 року №5/3-2006 було створено Лісогірський дошкільний навчальний заклад «Малятко», який почав функціонувати з 15 серпня 2006 року.

Згідно наказу від 21 серпня 2006 року №45-к по відділу освіти Городоцької районної державної адміністрації прийнято на посаду завідуючої Наталю Миколаївну Бурлик.

Згідно наказу від 21 серпня 2006 року №46-к сесія Лісогірської сільської ради вирішила прийняти на свій баланс житлові будинки та об’єкти соціальної сфери, в тому числі і дитячий садок «Малятко».

Рішенням 5 сесії Городоцької міської ради від 11 квітня 2018 року №29 дошкільний навчальний заклад «Малятко» передано відділу освіти Городоцької міської ради. Згодом рішенням 6 сесії Городоцької міської ради VII скликання від 23 травня 2018 року №6 дошкільний навчальний заклад перейменовано на «Лісогірський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) «Малятко» Городоцької міської ради Хмельницької області» та затверджено його Статут.

Лісогірський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) «Малятко» Городоцької міської ради Хмельницької області зареєстрований у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та має ідентифікаційний код юридичної особи – 37252257.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь