Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Діти - майбутнє України!

Дата: 23.12.2022 13:24
Кількість переглядів: 229

21-22 грудня 2022 року відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук.

Фото без опису

Цьогоріч Конкурс - особливий. Не зважаючи на воєнні дії, які відбуваються на території України, всі ми впевнені: знання, компетенції, інтелект мають неймовірну силу і перемагають, а віра в те, що жодне зло не встоїть, - дуже міцна. Майбутнє України безпосередньо залежить від інтелектуальної могутності, творчого потенціалу нації.
Саме тут на Конкурсі, реалізуєшся, досліджуючи те, чим палаєш. Хочеш - вивчай меми чи екологічні проблеми свого регіону. Працюй над новітнім методом переробки різних матеріалів. Вибору - ого скільки! 

Фото без опису

Всеукраїнський конкурс проходив під гаслом: "#захист під захистом". На Конкурс було представлено 19 наукових проєктів у різних секціях. Найбільше робіт було у секції ботаніка. Саме тут "манівці" досліджували антигрибкові властивості Плюща звичайного (Hedera helix L), перспективи вирощування та практичне використання Lavandula angustifolia. 9 наукових проєктів підготували учні Школи природничого напряму "G-School".

Фото без опису


За підсумками членів журі найбільшу кількість балів отримали 8 наукових досліджень.
Вітаємо переможців та зичимо успіху і впевненості на ІІ обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь