Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Тільки в єдності наша сила

Дата: 20.01.2023 16:11
Кількість переглядів: 192

Щороку 22 сiчня весь український народ iз вдячністю згадує тих героїв, якi словом i ділом намагалися вiдродити незалежну Соборну Українську державу.


 

20 січня учні закладів освіти Городоцької міської ради взяли участь в історичному марафоні «Тільки в єдності наша сила», присвяченому відзначенню Дня Соборності України.


 

Привітали учасників начальник відділу освіти, молоді та спорту Городоцької міської ради Рибак Сергій Володимирович та начальник відділу культури, національностей, релігій та туризму Федоров Олег Миколайович. 


 

Разом з учнями було здійснено екскурс у минуле України, де наша країна виборювала свою суверенність. Учасники заходу брали участь у історичній вікторині з використанням платформи «Kahoot», переглядали відео, ділились своїми думками, яким вони уявляють майбутнє України. На «долоньках» синього та жовтого кольорів писали побажання для України, основне з яких - мир та перемога.


 

На завершення заходу учасники взяли участь в естафеті Єднання, створивши «живий ланцюг», як символ нашої духовної єдності та незламності. Ідея соборності була й залишається базовою національною цінністю українців, а нині вона є передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії. 


 

Віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров‘ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь