Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Громади Хмельниччини отримали ще 9 нових шкільних автобусів

Дата: 25.01.2023 14:35
Кількість переглядів: 133

Сьогодні закладам загальної середньої освіти області передали ще 9 шкільних автобусів. Це друга партія автобусів, які передаються на громади, першу партію в такій кількості вони отримали напередодні нового року.

Ключі від новеньких машин вручили представникам громад начальник ОВА Сергій Гамалій разом із своїм заступником Володимиром Юр’євим, а також народні депутати України Сергій Мандзій та Юрій Заславський.

Отож, ще 8 територіальних громад області поповнилися новенькими та комфортними автобусами, зокрема: Антонінська, Городоцька (2), Зіньківська, Ізяславська, Летичівська, Полонська, Староостропільська та Старосинявська.

«З початком війни Хмельниччина передала 84 шкільних автобуси до Луганської та Донецької областей, де й досі тривають активні бойові дії. Тому потреба у придбанні автобусів досі залишається актуальною. Ми і надалі працюватимемо над оновленням автопарку, аби наші школярі мали можливість безпечно і комфортно дістатися до навчальних закладів», – сказав Сергій Гамалій.

Нагадаємо, що придбання автотранспорту у 2022 році здійснювалось на умовах співфінансування, зокрема: 57,7% – за рахунок коштів освітньої субвенції з державного бюджету та 42,3% – з місцевих бюджетів. Загалом було придбано 18 шкільних автобусів на загальну суму 46 620,0 тис. гривень для 15 територіальних громад області.

Джерело: https://www.adm-km.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь