Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Діти у Городоцькій громаді наколядували на дві машини для ЗСУ

Дата: 31.01.2023 11:15
Кількість переглядів: 171

Городоцькі освітяни колядою зібрали кошти на два автомобілі для військових. У Городоцькій міській раді, 27 січня, підраховували зібрані освітянською спільнотою гроші, які передали представникам благодійного фонду Городоччини «Єдність громади — шлях до перемоги».

Фото без опису

Як розповіла Олена Гріх, секретар Городоцької міської ради, флешмоб «Освітня коляда наближає перемогу!» був запущений під час різдвяно-новорічних свят за ініціативи Турчинецької філії Городоцького ліцею №2. Освітяни, колядуючи вулицями сіл Турчинці, Радковиця та Борщівка, зібрали 53 тисячі гривень.

Фото без опису

— Колядою збирати кошти на потреби Збройних сил України — це ідея дітей, яку ми підтримали. Спершу планували витратити зібрані кошти на ліки для військових. Але коли діти повідомили, що зібрали понад 50 тисяч гривень, ми були шоковані. Відтак, разом з відділом освіти, запропонували доєднатися до своєрідного флешмобу іншим закладам освіти нашої громади, щоб зібрати кошти на одну автівку. Та в результаті вдалося наколядувати аж на дві, — відмітила Олена Гріх.

440 тисяч 130 гривень — саме таку суму зібрали освітяни. За словами начальника відділу освіти, молоді та спорту Городоцької міськради Сергія Рибака, до флешмобу долучилися вчителі та учні більшості шкіл Городоччини.

— За ці кошти благодійний фонд протягом місяця планує купити два автомобілі. Будемо шукати найкращі пропозиції — щоб була хороша ціна і відповідна якість. Адже за допомогою цих автівок наші воїни виконуватимуть різні поставлені перед ними бойові завдання, — наголосив засновник благодійного фонду «Єдність громади — шлях до перемоги» Максим Басун.

Фото без опису

Городоччанин також підкреслив, що таким неймовірним вчинком городоцькі діти продемонстрували справжню єдність і довели, що воїни мають за кого боротися і що Україну буде кому відбудовувати після перемоги.

— Наші діти справді неймовірні. Я щиро дякую нашим городоччанам, всім, хто долучився до цієї коляди. Ви — найкращі! Справжні патріоти! — наголосила секретар Городоцької міськради Олена Гріх.

Використано інформацію та фото сайту: https://horodok.city/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь