Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Ігоря Катрича нагороджено Орденом Богдана Хмельницького...

Дата: 09.02.2023 17:35
Кількість переглядів: 268

Україна завжди була і залишиться незалежною державою. Українські Збройні Сили покликані охороняти рідну землю. Ще рік тому ми не знали дуже багато слів пов’язаних із війною, тепер же майже кожну родину так чи інакше опалило полум’я військових дій. Відважні молоді воїни, наші земляки, стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, поставши проти насилля та несправедливості. 

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні, у нашу громаду з приємною, почесною місією завітали начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницького РТЦК та СП Микола Грушка, заступник начальника другого відділу Хмельницького РТЦК та СП Ігор Кобельник для нагородження нашого земляка Катрича Ігоря Георгійовича із с.Стара Пісочна державною нагородою України — Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. 

 

Фото без опису

Як зазначив Анатолій Катеренчук “Саме на таких героях і патріотах тримається наша держава. Перемога буде за нами”, подякував батькам за виховання сина, справжнього патріота та воїна своєї держави. Слова щирих вітань звучали і від міського голови Неоніли Андрійчук, яка зауважила, що ми будемо пам’ятати, якою ціною заплатили за нашу незалежність, також подякувала батькам за виховання сина, справжнього патріота. 

Фото без опису
Дякуємо кожному, хто сьогодні в строю боронить нашу землю від російського окупанта. 


Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь