Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

65 річниця весілля  –  досить рідкісна подія, яка свідчить про міцність сімейних уз, що за такий час стали твердими, як залізо

Дата: 03.03.2023 15:55
Кількість переглядів: 186

65 річниця весілля відзначається вкрай рідко  через те, що  не багатьом сімейним парам вдається дожити до такого поважного віку. Святкувати залізний ювілей доводилося тільки щасливчикам!  

Фото без опису

  Ці щасливчики - жителі с.Тростянець  Новосвітського старостинського округу: Фаренюк Михайло Костянтинович та Віра Андріївна, які у лютому відзначили залізне весілля. Все було на їхній життєвій ниві - і радощі, і печалі. Усі труднощі вони долали разом в злагоді та взаєморозумінні.   Новосвітський старостат з працівниками культури прийшли привітати цю чудову сім'ю з  залізним весіллям.   Учні   Тростянецької філії  Опорного  закладу  Городоцький ліцей №2 Назар Навроцький та Вікторія Скотинянська, працівники культури та старостинського округу прийшли привітати цю чудову сім'ю з  визначною подією їхнього життя та подарували ювілярам душевну пісню. Справжнє захоплення викликає  родина Фаренюків: скільки років подружжю вдалося провести разом!    Виховали двоє дітей, які мають уже свої сім'ї.

Фото без опису

Залізний ювілей це приклад міцних, теплих відносин. На цьому етапі життя, коли чоловікові з дружиною вже  далеко за вісімдесят, а то і  за дев’яносто    залишається тільки найголовніше любов та повага один до одного, зворушлива турбота, нескінченне взаєморозуміння.

Фото без опису

 Міцного здоров'я вам та многая, многая літа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь