Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

“Круглий стіл” з питань захисту дітей з числа ВПО у Хмельницькому районі

Дата: 30.03.2023 08:31
Кількість переглядів: 217

28 березня 2023 року в залі засідань Хмельницької РВА відбувся “Круглий стіл” з питань захисту дітей з числа внутрішньо переміщених осіб в Хмельницькому районі.

Фото без опису

     Участь у засіданні взяв начальник Хмельницької РВА Анатолій Катеренчук, заступник директора Департаменту з питань захисту прав дітей та забезпечення стандартів рівності – начальник відділу з питань організації оздоровлення та відпочинку  дітей Національної соціальної сервісної служби України Володимир Вовк, начальниця  служби у справах дітей Хмельницької ОВА Любов Тимофіїв, заступник директора Департаменту  масових комунікацій Луганської ОДА Андрій Зайцев, заступниця голови адміністрації Заряна Попадіна, начальниця служби у справах дітей Наталія Остафійчук, начальниця сектору ювенальної превенції, відділу превенції Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області Наталія Ковальська, заступниця начальника соціального захисту населення Хмельницької РДА Наталія Лебедь,  представники територіальних громад Хмельницького району.

Фото без опису

     Під час засідання “Круглого столу” було обговорено ряд питань:

- захист дітей з числа внутрішньо переміщених осіб в Хемльницькому районі;

- робота гуманітарного штабу з підтримки внутрішньо переміщених осіб з Луганської області  на Хмельниччині;

- застосування поліцейського піклування стосовно дітей, з числа внутрішньо переміщених осіб та участь у створенні безпечного середовища.

Фото без опису

     “Хочу зазначити, що питання підтримки діток, котрі втікли від жахіть війни та були змушені покинути власні домівки, постійно стоїть на контролі як у працівників райдержадміністрації так і у відповідних служб органів місцевого самоврядування. Сьогодні в районі на постійній основі організовано видачу гуманітарної допомоги, ведеться інформаційно – роз’яснювальна робота. Досить часто, люди з числа внутрішньо переміщених осіб, звертаються по допомогу під час виїзних прийомів громадян. Більшість питань вдається вирішити одразу на місцях. Тож дякую очільникам громад, за злагоджену співпрацю. Працюємо на результат! – зазначив Анатолій Катеренчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь