Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Презентували G-museum фахівцям туристичної галузі Тернопільщини

Дата: 05.03.2023 15:50
Кількість переглядів: 382

4 березня відбувся виїзний семінар у Хмельницьку область, організований Туристично-інформаційним центром міста Тернополя. В рамках семінару, наших колег із сусідньої області цікавив досвід організації двох нових туристичних локацій на Хмельниччині: G-museum та Малієвецького обласного історико-культурного музею.

Фото без опису

Серед наших гостей була керівник ТІЦу Ірина Потішна з колегами, викладачі дисциплін «Туризм» навчальних закладів Тернополя, представники туроператорів, професійні гіди і екскурсоводи, старости з громад Тернопільщини.

В Городку захід відбувався у форматі «круглого столу». Ми розповіли про те як звичайний краєзнавчий музей перетворився на G-museum, його історію, які кроки було зроблено для досягнення потрібного результату.

Фото без опису

Ми показали, що G-museum – це сучасний простір, який зацікавлює туристів і дає можливість розвиватися, ознайомили із соціальними проєктами, що реалізовуються громадською спілкою Up_tu_Future, провели екскурсію та організували фотосесію з восковою фігурою Сергія Виноградського, розповіли історію створення скульптурної композиції Victorium тощо.

Фото без опису

Представників громад цікавив також досвід розвитку туризму в громаді, які проєкти ми реалізували в останні роки. Звідки приходять ідеї, і як вони втілюються. Професійних гідів та екскурсоводів цікавили локації в місті Городку та нашій громаді, які можна пропонувати туристам, стан доріг до цих об’єктів. Під час жвавого спілкування навіть підняли тему, які ще є цікаві об’єкти для відвідування у сусідніх громадах, та на Хмельниччині вцілому. В результаті розмови ми поговорили про туристичне брендування територій, охарактеризували основні туристично привабливі громади для історичного, культурного, подієвого, паломницького та інших видів туризму, проаналізували їх плюси і мінуси.

Також ми розповіли про діяльність музею під час воєнного стану. З гостями поспілкувався городоцький художник Петро Войталюк, який розказав про спільні благодійні і патріотичні мистецькі акції, які він реалізував у співпраці з G-museum за останній рік. А останньою локацією нашого спілкування стало відвідування Чудотворної ікони Святого Антонія Падуанського в римокатолицькому храмі Святого Станіслава, якій уже понад 400 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь