Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

У G-museum для жінок проведено тренінг з проєктної діяльності 

Дата: 14.03.2023 15:55
Кількість переглядів: 131

9 березня у G-museum, в рамках проекту «Адвокаційна підтримка внутрішньо переміщених жінок в західних областях України», що фінансується Жіночим фондом миру та гуманітарної допомоги Організації Об’єднаних Націй, було проведено зустріч з керівником ГО «Подільський центр гендерна рада» Тетяною Баєвою.

Фото без опису


На ній лідерки громади, і жінки з числа ВПО навчалися писати грантові заявки, щоб мати можливість в майбутньому залучати кошти для своїх соціальних проектів. На зустрічі тренерка також познайомила учасниць із актуальними програмами, які надають підтримку для реалізації соціальних проектів. Особливо іноземні донори допомагають постраждалим від війни. Кошти можна також отримати і на здобуття нових навичок для отримання грантового фінансування. Обговорювали питання підтримки жінок ВПО, їх інтеграції в громаду, інші місцеві проблеми соціальної сфери, підприємництва, бізнесу тощо.

Фото без опису


До прикладу в Городку, місцева підприємниця нещодавно виграла подібний грант. За отримані кошти отримано фінансування на купівлю нового обладнання. Внаслідок чого масштабовано існуючий бізнес, і створено нові робочі місця. Жіночий фонд миру та гуманітарної допомоги ООН підтримує близько 500 жіночих організацій у 26 країнах світу, і на сьогодні надав понад 90 млн доларів для жіночих організацій, що працюють в умовах військових конфліктів.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь