Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

В G-Museum завітали «Темні символи»

Дата: 26.11.2022 16:17
Кількість переглядів: 148

22 листопада 2022 р. в G-Museum відбулася презентація незвичної книги у жанрі містичний трилер під назвою «Темні символи», автором якої є історик-науковець Сергій Тимофійко. Слід зазначити, що за обставинами на поточний момент письменник змушений поєднувати свою творчу діяльність зі службою у лавах Збройних Сил України задля стримування кривавої агресії окупантів. Захід було організовано в рамках соціального проєкту G-Info, який реалізовується на базі G-Museum за підтримки громадської спілки Up_to_Future.
Фото без опису
Завдяки тому, що презентація відбувалася за безпосередньої участі автора твору, всі присутні мали можливість поринути у глибокий внутрішній світ письменника. Сергій розповідав про те, як та за яких обставин з’явився літературний псевдонім «Тарас Мельник», під яким саме було надруковано книгу. Під час розповіді виявилося, що Тарас Мельник не вигадка, а насправді існуюча людина, колишній одногрупник Сергія. Та що народився він на Городоччині в Підлісному Олексинціі. А за фахом, як і автор книги, являється істориком, проте за покликом серця наразі служить пастором адвентистської церкви на Волині.
Фото без опису
Гість G-Museum під час спілкування зі слухачами розповів про свій життєвий шлях та про те, яким чином його внутрішня енергія бунтівника, викладацька кар’єра, досвід участі в подіях Майдану 2013-2014 рр. та безпосередньо на фронті впливають на власну письменницьку творчість. Щирість і відкритість Сергія під час презентації створювали невимушену атмосферу та наштовхували слухачів на запитання особистого характеру. Можна відверто сказати, що під захопленням постаттю Сергія Тимофійка, більше питань було не про книгу, а про життєвий шлях письменника та його власний світогляд. Особливу зацікавленість у слухачів викликали розповіді Сергія про те, як цього року він знову повернувся до військової служби.
Фото без опису
За підсумками презентації стає зрозумілим, що книга такої надихаючої особистості, як Сергій Темофійко, написана напрочуд цікаво і точно не залишиться просто стояти на книжковій поличці. Вона дійсно надзвичайна та варта уваги читача, тим паче що події відбуваються на території Поділля й Буковини нашої рідної України. Цікавий і динамічний сюжет детективного трилера розгортається довкола виявленого у готичному костелі тіла з рогами. Вже з перших слів історія притягує, бігають «мурашки» по спині, захоплюють постаті головних героїв, і попереду … чимало містичних головоломок, які, за задумом автора, не до кінця розриваються в поточній книзі. Вся розв’язка попереду в наступних творах письменника…

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь