Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Solidarity Fund PL in Ukraine інформує

Дата: 18.05.2023 11:43
Кількість переглядів: 93

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами хорошими новинами про Програму стажувань «Добре самоврядування»

У цьому році вона охопить 25 учасників стажування в польських ґмінах. Її метою є посилення функціонування українських органів місцевого самоврядування, як ключових суб’єктів розбудови незалежності держави та суспільства, а також важливих учасників у процесах відбудови України та підготовки до вступу до ЄС.

З-поміж 105 заявок вже відібрано 35 посадовців з українських громад для участі в другому етапі Програми (список громад є за лінком в коментарях).

«Наразі всі 35 учасників другого етапу активно беруть участь в інтенсивному курсі польської мови, який триватиме до кінця червня. Після цього вони пройдуть вебінари з питань децентралізації в Польщі, системи місцевого самоврядування, управління проєктами та можливостей фінансування заходів з зовнішніх фондів (зокрема ЄС, INTERREG). Ми також розглянемо процес вступу до Європейського Союзу. Після цього кожного учасника чекають іспит та тестування. За їх результатами буде відібрано 25 осіб, котрі поїдуть до польських ґмін впродовж 7-тижнів здобувати цінний досвід та знання щоб потім застосовувати їх у своїй роботі на благо України. Ми дуже пишаємося цією програмою і бажаємо успіху всім учасникам!» - Павел Алєксандровіч, координатор Програми стажувань "Добре самоврядування".

Проєкт співфінансується Програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польщі та впроваджується спільно з Програмою «U-LEAD з Європою.»

Повний список українських громад, чиї 35 посадовці беруть участь в другому етапі цьогорічної Програми https://bit.ly/42L48Iw 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь