Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

До восьми років позбавлення волі засуджено жителя Городоцької громади за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого

Дата: 23.05.2023 14:36
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

За публічного обвинувачення прокурорів Волочиської окружної прокуратури 15.05.2023 Хмельницьким міськрайонним судом засуджено жителя Городоцької громади за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.
Прокурорами в суді доведено винуватість місцевого жителя, який 30.05.2022 у вечірній час прийшов на господарство 74-річного жителя м. Городок з метою отримання у нього грошових коштів за виконану напередодні роботу по порізці дров на господарстві та за ремонт зламаної під час порізки дров бензопили. Перебуваючи на подвір’ї господарства чоловік розпочав суперечку із потерпілим після того, як той відмовився надавати грошові кошти та почав виганяти його з господарства. Під час суперечки чоловік, розуміючи, що потерпілий є особою похилого віку та не зможе чинити йому активний фізичний опір, умисно наніс декілька ударів кулаками обох рук в обличчя потерпілому, внаслідок яких останній, втративши рівновагу, не втримався на ногах та впав з висоти власного зросту на землю. Однак,чоловіка цей факт не зупинив, і підійшовши до потерпілого, який перебував в положенні лежачи на землі, він в хаотичному порядку умисно наніс потерпілому удари ногами та кулаками обох рук по тулубу. За вказаних обставин чоловік умисно спричинив потерпілому травми голови, численні переломи ребер із пошкодженням внутрішніх органів.
Після цього, чоловік переніс потерпілого у будинок, де залишив його лежачим на підлозі у коридорі, зачинив вхідні двері будинку з внутрішньої сторони та покинув приміщення будинку через вікно в одній з кімнат. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.
За вироком суду зловмисника визнано винуватим у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого та засуджено до 8 років позбавлення волі.

Прокурор Волочиської
окружної прокуратури                                                                                                                              Алла ТУРАНСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь