Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Окружною прокуратурою забезпечено визнання недійсним договору на вирощування сільськогосподарської продукції на умовах підряду та зобов’язання звільнити земельну ділянку площею 50 га та вартістю 3 600 000 гривень

Дата: 23.05.2023 14:41
Кількість переглядів: 146

Реалізуючи повноваження щодо представництва інтересів держави в суді Волочиською окружною прокуратурою з місцем дислокації в м. Городок постійно проводить вивчення питання додержання вимог законодавства при використанні навчальними закладами земельних ділянок, наданих для ведення дослідницьких і навчальних цілей.
Встановлено, що в квітні 2019 року між навчальним закладом та підприємством, на підставі згоди органу місцевого самоврядування, в порушення вимог чинного законодавства укладено договір на вирощування сільськогосподарської продукції на умовах підряду.
Реагуючи на виявлені порушення прокуратурою 25.06.2021 до Господарського суду Хмельницької області пред’явлено позовну заяву про визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним договору на вирощування сільськогосподарської продукції на умовах підряду та зобов’язання звільнити земельну ділянку площею 50 га та вартістю 3 600 000 гривень.
Постановою Північно-західного апеляційного господарського суду від 10.05.2023 залишено без змін рішення Господарського суду Хмельницької області від 26.10.2021, яким позовні вимоги прокуратури задоволено повністю. Зусилля окружної прокуратури і надалі будуть спрямовуватись на захист інтересів держави та громади.

Заступник керівника
окружної прокуратури                                                                                                                          Віталій ПРОКОПЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь