Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Едьютейнмент - поєднання розваг і навчання

Дата: 30.06.2023 13:15
Кількість переглядів: 156

Особливістю навчання у Дія.Освіта є сучасний формат едьютейнмент — поєднання розваг і навчання, а також мікронавчання з обов'язковими стоп-уроками. Замість класичних онлайн-курсів — освітні серіали, замість рівнів — сезони, замість уроків — серії. Залучення, експертів, відомих діячів та лідерів думок як героїв освітніх серіалів розв'язує проблему скептичного ставлення до держави та її ініціатив, оскільки люди із задоволенням стежать за «своїми» селебріті та довіряють їм. Досвід Дія.Цифрова освіта показав, що 70-80% користувачів дивляться всі серії освітніх серіалів і отримують сертифікати, що свідчить про цікавість і корисність навчання 

Під час навчання використовуються принципи серіальності: є діалог, гумор, залучення глядачів, імпровізація, уривчастість (серії закінчуються на цікавому моменті). Завдяки цьому ті, хто починають навчання, проходять його повністю, здають фінальне тестування та отримують сертифікати.

На виробництво освітніх серіалів не витрачаються державні кошти. Щоразу Мінцифра шукає партнерів і донорів для розробки освітнього серіалу. 

Сама платформа Дія.Освіта оновлена з ініціативи Міністерства цифрової трансформації за підтримки Google.org та Фонду Східна Європа. 

Кожен освітній серіал фахівці з сучасної освіти та практики готували із  врахуванням Нового міжнародного Порядку денного з навчання дорослих на 2021-2030 роки. Це офіційний документ, затверджений Радою Євросоюзу.

Мінцифра співпрацює з Національним агентством кваліфікацій, щоб у всіх профстандартах з’явилась компетенція цифрової грамотності, а також з’явились нові цифрові професії. 

Отже, Дія.Освіта — це унікальна  можливість отримати нові навички та зробити крок назустріч новій професії. Вчись,перейшовши за посиланням https://osvita.diia.gov.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь