Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

У Городку відбулись заходи до Дня Конституції України

Дата: 28.06.2023 14:25
Кількість переглядів: 159

  Щорічно, 28 червня, в Україні відзначається День Конституції – головного закону нашої  держави, гаранту прав і свобод кожного українця, яка закріплює наші обов’язки перед державою і визначає наш шлях як країни.

Фото без опису      Сьогодні, на площі Героїв Майдану, відбулися заходи приурочені Дню Конституції. Уже другий рік поспіль українці відзначають День Конституції в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення росії.  

Фото без описуІ сьогодні, коли ворог на сході продовжує посягати на основи конституційного ладу і територіальну цілісність України, особлива подяка звучить нашим захисникам, завдячуючи яким ми можемо відзначати  велике Національне свято у мирі та безпеці.

Фото без описуЦе - державне свято, яке є особливо важливим для нас, у часи, коли Україна бореться за свою державність у кривавій війні з російським агресором, це черговий привід заявити про те, що ми – українці, вільний народ незалежної держави.

З нагоди 27-ї річниці Дня Конституції України, городоччани вшанували пам’ять першого президента Української Народної Республіки Михайла Грушевського  покладанням квітів до погруддя  та милувалися флешмобом від ансамблю зразкового танцю «Колібрі» міського Будинку культури.  

Фото без опису   У  краєзнавчому музеї учасники заходів ознайомились із виставкою робіт вихованців  дитячої художньої школи «Війна – очима дітей» та мали змогу оглянути експозиційні зали музею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь