Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Медичний працівник - це єдина професія, помилка в якій вартує життя людини

Дата: 26.07.2023 18:10
Кількість переглядів: 291

Згідно Указу Президента України від 13.06.2023 № 327/2023 “ Про День медичного працівника” установлено професійне свято працівників сфери охорони здоров’я - День медичного працівника відзначати щороку 27 липня.

Фото без опису

На жаль, другий рік поспіль, медична спільнота відзначає своє професійне свято в умовах війни. Це найстрашніше випробування для нашого народу, й передова у медиків сьогодні і на фронті, і в тилу.  Адже  медичний працівник - це єдина професія, помилка в якій вартує життя людини. І у цьому жертовному, щоденному служінні часто не мають права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх.

Сьогодні, на території Городоцької міської багатопрофільної лікарні відбулись заходи з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника.

Фото без опису

Святкування розпочалося із привітань секретаря міської ради Олени Гріх, директора комунального некомерційного підприємства ”Городоцька міська багатопрофільна лікарня” Олександра Кушніра, директора комунального некомерційного підприємства “Городоцький ЦПМСД Городоцької міської ради” Анатолія Андрійчука, депутата Верховної Ради України  І - го скликання, депутата Хмельницької обласної ради, представника  ГО “ За Конкретні Справи” Володимира Поворозника.

Після теплих слів вдячності  за багаторічну сумлінну працю, вірність обов’язку і покликанню, професійну майстерність та з нагоди Дня медичного працівника кращих медичних працівників нагороджено почесними грамотами та відзначено подяками.

Фото без опису

Вітаємо усіх медичних працівників із святом, особлива подяка медикам, які рятують життя наших захисників на фронті. Дякуємо за професіоналізм та відданість справі.  Бажаємо аби ні за яких обставин не втрачали віри у власні сили, благополуччя вам, достатку і мирного неба!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь