Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Міжнародний День молоді відзначали активістів та волонтерів

Дата: 11.08.2023 15:44
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

12 серпня Україна вдруге відзначає День молоді разом із міжнародною спільнотою. 0 10.00 год. Здобувачі освіти Городоцького ліцею № 1та громадськість міста вшанували пам’ять загиблих Героїв, відвідавши Алею Слави міста. Слава про подвиг наших синів повинна жити вічно. Вони віддали найдорожче...

Фото без опису

Об 11.00 год у залі засідань міської ради, відбулась зустріч секретаря міської ради Олени Гріх із молодими, енергійними, невтомними, подекуди юними жителями нашої громади.

Фото без опису

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації у нашу країну, весь народ нашої держави об’єднався заради захисту своєї незалежності. І вагоме місце займала молодь, діти, які вмить подорослішали.

Фото без опису

Збір коштів на підтримку Збройних сил України, облаштування, з власної ініціативи, блокпостів по вулицях міста, випічка смаколиків та організація благодійних ярмарків, кошти від яких направлялись для наших захисників. Усе це — наша молодь, наші діти.

Олена Гріх зазначила: “ Радію, що Городоцька громада має таких молодих рушіїв. Це все ті, хто своїми вчинками спонукає до розвитку, руху та прогресу, а разом з тим до людяності, любові та підтримки один одного”.

З нагоди Міжнародного Дня молоді за активну громадянську позицію, волонтерську діяльність, вагомий внесок у справу зміцнення бойової готовності Збройних сил України подяками міської ради відзначені фізичні особи — підприємці, волонтери Максим Макогон, Роман Габінет, волонтерка Анастасія Басараба, юні волонтери Святослав Койчев та Нікіта Кілянчук.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Саме така молодь сьогодні визначає майбутнє країни та захищає її. Дякуємо за вашу відданість та любов до своєї країни, за ваші гарячі серця і невтомну працю заради перемоги.
Слава Україні! Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь