Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Міжнародна організація з міграції (MOM) проводить загальнонаціональне опитування ветеранів

Дата: 14.08.2023 16:20
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Міжнародна організація з міграції (MOM) проводить загальнонаціональне опитування ветеранів, у тому числі з інвалідністю, членів їхніх родин, членів родин загиблих, ветеранських громадських організацій у 24 областях України та м. Києві. Формат опитування включає анкетування, особисті зустрічі з респондентами та телефонні дзвінки.

Метою загальнонаціонального опитування є збір та аналіз інформації щодо різних аспектів соціальної реінтеграції ветеранів, із особливим акцентом на інклюзивності для виявлення фізичних та інших бар’єрів чи перепон на шляху соціальної реінтеграції. Важливим аспектом є визначення ролі, яку можуть відігравати організації ветеранів у сприянні реінтеграції ветеранів і членів їхніх родин, підтримці під час повернення до цивільного життя, а також підтримки родин загиблих захисників і захисниць, зокрема шляхом розбудови інклюзивності.

Результати опитування будуть опрацьовані та викладені у аналітичному звіті з наступним їх обговоренням на регіональному і національному рівнях за участі представників громад, профільних міністерств, ветеранських центрів, надавачів послуг ветеранській спільноти. Відповідні захоти та напрацювання сприятимуть розробці дорожньої карти та рекомендацій з метою впровадження заходів з усунення виявлених перепон на шляху соціальної реінтеграції ветеранів, у тому числі з інвалідністю, членів їхніх родин, членів родин загиблих.

Ветеранів та родин ветеранів, які мають бажання взяти участь у опитуванні, запрошуємо зателефонувати за номером: +380 95 761 35 56 та замовити опитування (є функція СМС через WhatsApp); Для організацій ветеранів – контактний телефон: +380 95 672 27 25

Анонімне загальнонаціональне опитування проводиться дослідницькою агенцією “SREO CONSULTANCY Limited”, у рамках проєкту „ШЛЯХ СТІЙКОСТІ” та відповідно до принципів захисту даних Міжнародної організації з міграції.

У разі виникнення запитань, просимо Вас надсилати листи на цю адресу: IOMVeteranProject@iom.int

Джерело інформації: https://km-rda.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь