Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ РІШЕНЬ РАДИ

Дата: 11.09.2023 16:43
Кількість переглядів: 166

Відповідно до абзацу другого частини другої статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту» реорганізація, зміна типу, ліквідація закладу загальної середньої освіти у сільській місцевості допускається лише після громадського обговорення проєкту відповідного рішення засновника, який оприлюднюється не менше ніж за один рік до прийняття відповідного рішення.

У зв’язку із необхідністю ефективного та раціонального використання бюджетних коштів, з метою оптимізації мережі закладів освіти громади, для громадського обговорення проєктів рішень ради, відділ освіти, молоді та спорту Городоцької міської ради просить розмістити на офіційному веб-сайті ради такий проєкт рішення сесії:

1. Про припинення шляхом ліквідації Бедриковецької філії опорного закладу Городоцький ліцей № 2 Городоцької міської ради Хмельницької області (https://gorodocka-gromada.gov.ua/docs/1481777/ )

У громадському обговоренні можуть приймати участь жителі населених пунктів, які належать до території обслуговування відповідного закладу освіти.

Пропозиції (зауваження) до проєктів рішень сесії можна надавати до Городоцької міської ради у письмовій та усній формі за адресою: вул.Грушевського,53, м.Городок, Хмельницька область,  32000;  в електронному вигляді: e-mail: 04060708@mail.gov.ua.

Термін громадського обговорення: 1 рік з дня  оприлюднення зазначеного проєкту рішення ради.

Після завершення терміну громадського обговорення розгляд пропозицій (зауважень) до проєкту рішення ради відбудеться на черговому засіданні постійної комісії ради з гуманітарних питань.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь